Agenda

Valkenswaard: Uitvaart Inspiratiebeurs
Zondag 15 September 2019, 11:00 - 15:00

uitvaartbeurs valkenswaard

Uitvaart Inspiratiebeurs Valkenswaard 

Op initiatief van Ester van den Hoek van ‘ester van den hoek UITVAART’ en in samenwerking met Suzan van der Vorst van Fonckle, coach in nalatenschap, vindt op 15 september in en om ‘t Oude Wandelpark de eerste uitvaart inspiratiebeurs in Valkenswaard plaats.

Laagdrempelig, met liefdevolle aandacht en heel veel om inspiratie op te doen.

Praat vrijblijvend met een uitvaartverzorger over een mooie, persoonlijke uitvaart of met een notaris over een (levens)testament. Bekijk herinneringssieraden, een persoonlijke urn of een bijzondere omhulling. Verbaas je over de nieuwe ontwikkelingen zoals rouwparels en ballondecoraties en zie wat er mogelijk is om het laatste afscheid vast te leggen.

We begrijpen dat de dood niet iets is wat je graag en vaak bespreekt en daarom organiseren wij deze bijzondere beurs. Om je te laten zien dat het laatste afscheid – en de periode daarvoor én daarna – heel persoonlijk gemaakt kan worden, aangepast naar zowel de wensen als het beschikbare budget.

Een mooie, persoonlijke uitvaart is een belangrijk moment om stil te staan bij de plaats die de overledene in het leven heeft gehad. Wat heeft hij of zij voor rol gespeeld in jóuw leven? Daarom is het belangrijk voor nabestaanden om ook écht betrokken te zijn bij het laatste afscheid: de uitvaart. Het is vaak de laatste kans om nog “iets te doen” voor de overledene. Hoe mooi is het dan als je gebruik kunt maken van producten en diensten die écht bij je geliefde passen?!

We zorgen voor koffie/thee, (live) muziek, diverse korte lezingen, oprechte belangstelling en – dat realiseren we ons – niet alledaagse informatie. Iedereen is welkom; er is een speeltuin voor kinderen.

De toegang is gratis.

uitvaartinspiratiebeurs valkenswaard

Locatie : ‘t Oude Wandelpark Eindhovenseweg 264, 5553 AA Valkenswaard