Agenda

Culemborg. Uitvaartinformatiedag
Zaterdag 17 September 2016, 11:00 - 16:00

 

Uitvaartinformatiedag 

Uitvaartverzorging Marcel de Lange houdt zaterdag 17 september een Uitvaartinformatiedag. Die dag staat in het teken van verschillende onderwerpen die iets met het overlijden van een persoon te maken hebben. Van de voorbereiding, de uitvaart tot en met de nazorg.

Het regelen van een uitvaart is emotionele gebeurtenis. De vraag van hoe en wat er moet gebeuren is niet gemakkelijk. Door het overlijden van je dierbare ben je verward, emotioneel en dan dien je ook nog te beslissen hoe het afscheid eruit gaat zien.

Het is goed om te weten dat de uitvaartonderneming de zorg uit handen neemt en samen met de nabestaanden de uitvaart gaan regelen. Het motto van Uitvaartverzorging Marcel de Lange is dan ook "Uw wens is onze zorg".

Er dient van alles geregeld worden. Wordt er begraven of gecremeerd, zal er een kerkdienst plaatsvinden en welke kist wordt gekozen? Hiervoor is Uitvaartverzorging Marcel de Lange 24 uur per dag bereikbaar om aan deze wensen te kunnen voldoen en ze te helpen realiseren.

Een begrafenis of crematie kan geheel naar eigen wens worden samengesteld en er zijn heel veel mogelijkheden. Vandaar dat Marcel besluit om daar aandacht aan te besteden met de Uitvaartinformatiedag. Er staan stands van 18 bedrijven. Zo worden diverse rouwauto's en kisten tentoongesteld, maar ook kan informatie worden verkregen bij een uitvaartfotograaf, stenenleverancier en bloemist. Daarnaast zijn onder meer standhouders aanwezig die alles weten over asverwerking in sieraden, rouwverwerking en glasmonumenten. Onder de standhouders is ook een glasblazer aanwezig die de assieraden ter plaatse blaast.

De entree is gratis en voor een consumptie wordt gezorgd.

Naar video/YouTube: Uitvaartinfodag 2011 sfeerimpressie

Locatie : Zalencentrum De Lantaarn, Grote Kerkstraat 13, Culemborg