Sabrina Franken, directeur Yarden Uitvaartverzorging: “Met de komst van Geerts geven wij verder invulling aan ons beleid om landelijke dekking op het gebied van uitvaartzorg te bieden. Daarnaast zijn wij zeer verheugd om een familiebedrijf als Geerts met een goede reputatie in de uitvaartbranche te kunnen verwelkomen bij de Yarden organisatie.”

Tjeerd Geerts: “Voor ons betekent de overname door Yarden een garantie voor de continuïteit van ons werk en de zorg voor onze 28 medewerkers. Daarnaast sluit de manier waarop wij invulling hebben gegeven aan onze kwaliteit van dienstverlening naadloos aan bij de manier waarop Yarden dit doet.”

Yarden
Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl