vesalius

 

De Wijk, dd: 15 maart 2010


In november 2009 heeft er 2 maal een ledenraad plaats gevonden om de statuten van Vesalius te wijzigen. Was Vesalius voor deze wijziging slechts toegankelijk voor obductieassistenten en mortuariumfunctionarissen in instellingen, door deze wijziging zal Vesalius een brede beroepsgroep kunnen vertegenwoordigen. De drie beroepsgroepen die zich aan kunnen sluiten bij de branchevereniging zijn: obductieassistenten, overledenenverzorgers en thanatopracteurs.


Frieda Smit (voorzitter van de vereniging) hierover: “Vesalius is een vereniging die al sinds 1984 de belangen van de huidige beroepsgroep vertegenwoordigt. Er zijn diverse raakvlakken met de andere beroepen, waardoor veel meer mensen baat kunnen hebben bij de vereniging. Vesalius staat voor voorlichting, hulp, cursussen en symposia en is een goede gesprekspartner. Met respect voor elkaars professie, kunnen we elkaar goed informeren. Deze brede weg die Vesalius inslaat wordt digitaal

ondersteunt door een compleet nieuwe website www.nvoa-vesalius.nl met hierin voor leden een intranet.”

Vesalius hoopt met deze statutenwijziging en presentatie een vernieuwde en bredere vereniging te zijn van en door mensen met expertise van de werkvloer.

 

 

Secretariaat

Schumerstraat 2

8384 EM Wilhelminaoord

Contact: Frieda Smit

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 06-23218259

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl