-MAASTRICHT-

Naast klinkende namen als de Lentebeurs, de BKD Limburg en de BBB, komt MECC Maastricht dit najaar met een nieuwe beurstitel "Funerale", gericht op de uitvaartbranche. Het nieuwe concept, dat in de markt zeer positief ontvangen is, bestond in eerste instantie uit de combinatie van een vakbeurs met daaraan vast een speciale consumentendag. In overleg met de branche is echter besloten om de component vakbeurs en de consumentenvariant gescheiden van elkaar te laten plaatsvinden. De eerste editie van Funerale vindt op zondag 8 november 2009 dan ook plaats in de vorm van een consumentendag. Op 21 september aanstaande organiseert MECC Maastricht een informatiebijeenkomst, waarbij het concept van Funerale gepresenteerd wordt aan geïnteresseerde partijen. Tevens wordt hiermee het startschot gegeven voor het opzetten van een terugkerende landelijke vakbeurs en zal worden toegelicht waarom deze naar een later tijdstip wordt verplaatst. Verder wordt dan een presentatie gehouden over de nieuwe online community die geïnteresseerden in de toekomst het hele jaar door op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen in de uitvaartbranche.

De uitvaartbeurs Funerale biedt een platform aan ondernemers die een product of dienst aanbieden in de uitvaartbranche. Onderwerpen en producten die aan bod komen zijn onder meer: (milieuvriendelijke) uitvaartkisten en urnen, bijzonder drukwerk, troostgeschenken, crematoria en begraafplaatsen voor mens en dier, grafmonumenten, uitvaartondernemingen, rouwauto's, lijkwaden, erfeniszaken, memorials, (as)sieraden, kunst, de loopkoets, goede doelen, verlichting en beplanting, bloemsierkunst, prematuurkleding, notarissen, sprekers, muzikale uitvaartomlijsting, herplaatsing huisdieren, wils- en zorgverklaringen, nabestaandendossier, boedelruiming, babymandjes, uitvaartscenario's en levensverhalen, verliescommunicatie, andere culturen en kinderboeken.

Partijen die geïnteresseerd zijn in het kosteloos bijwonen van de informatiebijeenkomst op maandag 21 september 2009 of vragen hebben over het nieuwe beursconcept "Funerale", kunnen contact opnemen met het beursteam via +31(0)43 38 38 333 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl