Het crematorium en uitvaartcentrum De Hoge Boght biedt de bijna 22.000 DELA-leden in Veldhoven straks de mogelijkheid om hun overleden dierbaren te verzorgen, op te baren en te cremeren binnen de gemeentegrenzen. Nu zijn ze nog grotendeels aangewezen op crematorium Rijtackers in Eindhoven. ‘Overigens zijn ook niet-DELA-leden van harte welkom in het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum’, aldus locatiemanager Margret van Hest. ‘Het eigentijdse gebouw ligt in een parkachtige omgeving en krijgt een ruime aula, een crematieruimte, opbaarkamers, een verzorgingskamer, een koffieruimte en voldoende parkeerplaatsen. De huidige DELA-locatie aan de Bastion 26, waar mensen terecht kunnen voor vragen, DELA-producten of om een uitvaart te regelen wordt volgend jaar gesloten. Voor deze zaken kan men dan terecht in de nieuwbouw. Met de komst van het crematorium en uitvaartcentrum De Hoge Bocht spreiden we onze dienstverlening in de regio beter en kunnen we verzoeken van nabestaanden voor specifieke data en tijden beter invullen.’ Jaarlijks zullen in Veldhoven 500 tot 700 crematies plaatsvinden.

Over coöperatie DELA
Zo’n 150 vestigingen, 2.400 medewerkers, bijna 42.000 uitvaarten per jaar en 3,7 miljoen verzekerden maken de coöperatie DELA (Draagt Elkanders Lasten) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 80 jaar tegen een eerlijke prijs met begrafenis, crematie, repatriëring, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een 'Great Place to Work', heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief