Voor beide partijen is deze samenwerking interessant. Immers, wil je de Amsterdammer een goede verzekering kunnen bieden, dan heb je én een goede uitvaartverzorger nodig én een goede verzekeraar.

Uitvaartverzorging A. de Jong
Geniet al jarenlang grote bekendheid in Amsterdam. Oprichter A. de Jong startte ruim 45 jaar geleden samen met zijn vrouw de uitvaartonderneming en heeft er altijd naar gestreefd om de wensen van de overledenen en hun nabestaanden voorop te stellen in de verzorging van een uitvaart. Voortbordurend op dit principe hebben thans dochter en schoonzoon, de heer en mevrouw Fabriek, de leiding over de uitvaartonderneming. Bijgestaan door nog vier vaste medewerkers staan zij er voor in om elke uitvaart de noodzakelijke persoonlijke aandacht te kunnen geven. Uit de commentaren van nabestaanden vernemen zij dat dit zeer op prijs wordt gesteld.

Nuvema Uitvaartverzekeringen
Heeft zijn wortels in de provincie. In Groningen om precies te zijn, waar ze in 1949 is opgericht. Nuvema is uitgegroeid tot een verzekeraar die van het lokale zijn sterke punt heeft gemaakt. Dat zie je terug in het netwerk van ruim 300 regionale uitvaartverzorgers waar nauw mee wordt samengewerkt.

Nuvema berekent de premies op basis van de lokale prijzen. Dat geeft de klanten een enorm kostenvoordeel bij het calculeren van het te verzekeren bedrag.

Deze overeenkomst met Uitvaartverzorging A. de Jong biedt de mogelijkheid om de Amsterdammers een voorziening op maat te kunnen bieden.

Voor informatie over Uitvaartverzorging A. de Jong kijkt u op:

www.amsterdamuitvaart.nl

Nuvema Uitvaartverzekeringen

www.nuvema.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl