header-image

Afwikkeling van de nalatenschap en goede bijstand
De tragiek van een overlijden en daar bijbehorend gemis wordt niet zelden ingehaald door een vaak minstens zo groot verdriet: een conflictueuze afwikkeling van de nalatenschap met alle menselijk, zakelijke en juridische gevolgen voor de betrokkenen waaronder de erfgenamen van dien.

Goede bijstand voor en in een dergelijke situatie is van groot belang voor de betrokkenen. De stichting Nalatenschapsmediation heeft onder meer als doel mediation rond erfrechtelijke thema’s onder de aandacht te brengen bij de afwikkeling vannalatenschappen of erfenissen.

Erfenisvakdag
Een van de speerpunten van de stichting is via haar website en de landelijke Erfenisvakdagen betrokkenen en professionals op de hoogte te brengen van de relevante actuele ontwikkelingen rondom nalatenschapskwesties, in het bijzonder de nalatenschapsmediation.

Opleiding Nalatenschapsmediation
In samenspraak met andere vakorganisaties zoals de vFAS, de VMN en de EPN heeft de Stichting een specialisatieopleiding ontwikkeld voor mediators die zich bezig houden met nalatenschapsmediation.

Register Nalatenschapsmediators
Alle mediators in dit register hebben de specialisatieopleiding Nalatenschaps-mediation van de Stichting Nalatenschapsmediation gevolgd en het daaraan verbonden juridische- en vaardighedenexamen succesvol afgelegd.

Adres

Leeuwenveldseweg 3N
1382 LV Weesp
Nederland

E-mail

Website(s)

Branche(s)

logo-Stichting Nalatenschapsmediation

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief