header-image

'Frozen in Time'


Life Like Shapes maakt op ambachtelijke wijze realistische sculpturen en portretten, gebaseerd op de menselijke anatomie en aangeleverde voorbeeldfoto's van een persoon. Met ‘Frozen in Time’ wordt een beeld geboden dat warmte en aanwezigheid uitstraalt door de karakteristieke herkenbaarheid van een portret.

Was wordt met de hand in de juiste vormen geboetseerd, zodat een levensecht portret ontstaat op (ware) grootte in 3D. Bij de bustes en medaillons kan er gekozen worden voor verschillende afmetingen. Door het gebruik van diverse mal-technieken kunnen de beelden voor binnen- en buiten plaatsing in verschillende materialen vervaardigd worden, zoals: afgebakken (geglazuurd) keramiek, of een composiet materiaal van diverse metaal en steen soorten.

De bustes bieden aan de binnenkant ruimte voor as bestemming en bij de medaillons kan er gekozen worden om as (zichtbaar) mee te gieten in de composiet materialen.

Adres

Prunuslaan 16 16
3181 BN Rozenburg
Nederland

Telefoon

06 42 11 65 19

E-mail

Website(s)

Social media

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief