Agenda

Weesp. In Memoriam Uitvaarten en City of Wesopa presenteren: GOSPEL & CAKE - benefietconcert rond Allerzielen
Zondag 31 Oktober 2021, 15:00

hoofdfoto abc gospel choir siel timperman photography
Op 31 oktober 2021 organiseren In Memoriam Uitvaarten en City of Wesopa, samen met het ABC Gospel Choir, een hartverwarmende matineevoorstelling vol gospel. Met dit benefietconcert willen zij – speciaal in de periode rond Allerzielen – steun bieden aan degenen die in coronatijd een dierbare hebben verloren.

Het sprankelende ABC Gospel Choir combineert swingende Afro-Amerikaanse gospelsongs/spirituals met Motown-soul en popnummers. De zangeressen maken met hun energie, hun prachtige stemmen en ritmegevoel van elk optreden een betekenisvol moment. Daarbij nemen zij hun publiek op een vrolijke manier mee naar een andere wereld. Ver weg van de waan van de dag.

ABC heeft een wow-factor! Een voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=OTGOXsNGMV4.

Gratis matineevoorstelling
De voorstelling vindt plaats op 31 oktober 2021 om 15.00 uur in de City of Wesopa, Herengracht 23 in Weesp. De voorstelling is gratis (inclusief koffie/thee en cake in de pauze). Het is wel noodzakelijk vooraf te reserveren via https://wesopa.nl/city/agenda/. Er zijn slechts nog enkele stoelen vrij. Vol is vol!

Afscheid in coronatijd
De matineevoorstelling is een initiatief van Monique Houtzager van In Memoriam Uitvaarten uit Weesp. Als uitvaartbegeleider ervaart Monique dagelijks dat een uitvaart in coronatijd niet altijd kan verlopen zoals de overledene of de familie eigenlijk had gewenst. Bijvoorbeeld omdat niet alle genodigden bij het afscheid aanwezig konden zijn vanwege het maximumaantal toegestane personen op een afscheidslocatie. Of omdat de nabestaanden afstand moesten houden en elkaar niet mochten knuffelen.

houtzager you tubeVoorprogramma
Ook is er een verrassend voorprogramma dat verzorgd wordt door pianist Jurgen van der Poel. Jurgen speelt met veel gevoel, zijn muziek raakt en komt binnen. Scan de QR-code voor een eerste indruk. Speciaal voor deze middag heeft hij een aantal stukken voorbereid met veel soul.In memoriamMonique: “Met deze voorstelling willen wij nabestaanden – juist in deze periode rond Allerzielen – extra steun en warmte geven. Ik hoop dat iedereen die deze voorstelling heeft gezien, er met een glimlach vandaan komt.”

Locatie : in de City of Wesopa, Herengracht 23 in Weesp.
Gratis toegankelijk