Agenda

Appeltern: Funeral Fair Festival 10 &11 juli
Van Zaterdag 10 Juli 2021
Tot Zondag 11 Juli 2021

Funeral Fair Festival 10 &11 juli | Deelnemers Funeral Fair Festival | Uitvaart in beeld

Funeral Fair Appeltern

De derde editie van de Funeral Fair on Tour heeft helaas even op zich laten wachten. Maar maak je vooral geen zorgen, want het wachten wordt dit jaar beloond! Met trots kondigen wij het Funeral Fair Festival aan. Ditmaal vervangen wij ons paviljoen van een aantal vierkante meters echter door een park. En niet zomaar een park, maar het grootste tuininspiratiepark van heel Nederland! Namelijk de Tuinen van Appeltern in het groene Land van Maas en Waal, in de driehoek Oss, Nijmegen, Tiel. Het Funeral Fair Festival vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juli.
Bekijk hier de deelnemers

Tijdens het Funeral Fair Festival maak je kennis met de mooie en gekleurde kanten van de uitvaart- en rouwbranche. Een bezoekje aan deze beurs zal je helemaal versteld doen staan. De gedachten dat de uitvaartbranche eng en saai is zal in dit dynamische weekend volledig worden weggenomen. Maak in de prachtige tuinen van Appeltern kennis met diverse unieke producten en diensten van bijzondere bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche. Ontdek wat er allemaal mogelijk is voor een persoonlijke uitvaart die bij jou of je dierbare past. Geniet van infotainment in de vorm van creatieve workshops, de aanwezigheid van foodtrucks, Dj-boots, live muziek en nog heel veel meer. Je maakt het allemaal mee tijdens het Funeral Fair Festival. Dat wil je toch écht niet missen?

Houd deze pagina en onze social media regelmatig in de gaten voor meer informatie met betrekking tot het programma van het Funeral Fair Festival.

Meld je snel aan voor onderstaande workshop(s) door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

10.30 uur - Inspiratieworkshop wade wikkelen door Rouwdoeken (vakgenoten)
11.15 uur - Het samen regisseren van een afscheid dat je raakt door de LBvR (vakgenoten)
12.00 uur & 16.30 uur - Online marketing in de uitvaartbranche anno 2021 door Clickables (vakgenoten)
13.00 uur - Maak eenvoudig online een rouwkaart door Made for Moments (vakgenoten en consumenten)
14.00 uur - Configureer je eigen vingerafdruksieraad door Funeral Products (vakgenoten)
15.00 uur - Workshop culinaire rouwtradities door Culinair Etnoloog Carolina Verhoeven (vakgenoten en consumenten)
15.45 uur - Samen stilstaan bij jouw persoonlijk afscheid door de LBvR (consumenten)


Locatie : De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2a 6629 AD, APPELTERN