Agenda

Maastricht. Uitvaartbeurs Limburg
Zondag 29 September 2019, 10:00 - 17:00

uitvaartbeurs limburgWilt u meer weten over wat er allemaal komt kijken of mogelijk is bij een uitvaart, maar wilt u daar niet een uitvaartondernemer al voor bellen?

Kom dan een kijkje nemen op de Uitvaartbeurs Limburg!

De Uitvaartbeurs is specifiek bedoeld voor consumenten om op een vrijblijvende en laagdrempelige informatie en inspiratie op te doen over alles wat met een uitvaart te maken heeft.

Informatiemarkt voor de Uitvaart

Meer dan 50 standhouders uit een breed werkveld nemen deel aan de informatiemarkt en laten u zien en ervaren wat er allemaal moet, mag en kan op een uitvaart.

Maar ook wat er vooraf en achteraf bij komt kijken en geregeld moet worden.

Lezingen

Gedurende de dag zullen een aantal interessante, korte lezingen gehouden worden over uiteenlopende onderwerpen bedoeld om u extra informatie te geven.

Denk hierbij aan informatie rondom het levenstestament, uitvaartverzekeringen, natuurbegraafplaats Eygelshof of wat de Health Foundation Limburg betekent voor medisch onderzoek in Limburg.

Wees welkom

De Uitvaartbeurs Limburg is specifiek bedoeld voor consumenten om op een vrijblijvende en laagdrempelige informatie en inspiratie op te doen over alles wat met een uitvaart te maken heeft.

De Uitvaartbeurs Limburg is gratis toegankelijk!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-48799111

29 september 2019: Kasteel De Hoogenweerth, Hoge Weerd 2, Maastricht

6 oktober 2019: Schinvelder Hoeve Landgoed Huize Heyenhoven, Brunssummerstraat 65, Schinveld