Agenda

Almelo. Lezing over het Levenstestament
Maandag 23 September 2019, 19:00

Vredehof Levenstestament lezing

In het kader van 150 jaar Vredehof organiseert Vredehof Uitvaartverzorging op 23 september a.s., in samenwerking met notariskantoor Ter Braak Willems Twentse Notarissen, een lezing met de titel ‘Wat iedereen moet weten over het levenstestament’.
Heeft u er weleens bij stil gestaan wie uw belangen behartigt als u dit zelf niet meer kunt?
Een belangrijke vraag. Dit regelt u zelf door het opstellen van een levenstestament, zaken worden dan geregeld zoals u dit wenst. Mr. Dinand ter Braak vertelt tijdens deze lezing alles over de voordelen van het Levenstestament. Ook het onderwerp Schenken en Erven komt aan bod, evenals Erfbelasting met tips van de notaris hoe hierop te besparen.

De lezing wordt gehouden in Uitvaartcentrum Almelo, W. de Clercqstraat 89 in Almelo. Aanvang lezing om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Na de lezing, rond 20.30 uur, staat de koffie klaar en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden voor de bijeenkomst is mogelijk door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam en aantal personen.
Vol is vol.


Meer informatie over Vredehof Uitvaartverzorging en haar activiteiten op www.vredehof.nl

Locatie : Uitvaartcentrum Almelo, W. de Clercqstraat 89 in Almelo.