Agenda

Oisterwijk. Lezing door rouwdeskundige Manu Keirse “Vingerafdruk van verdriet”
Maandag 18 Maart 2019, 19:30

Manu KeirseLezing door rouwdeskundige Manu Keirse

“Vingerafdruk van verdriet” is de titel van een klein boekje dat op menig nachtkastjes ligt en dat je gemakkelijk kan geven aan iedereen die een kind, een broer of een zus, de partner, een ouder, een vriend of een droom verliest.

Het is niet alleen geschreven voor hen die het zelf moeilijk hebben, maar ook voor familieleden, vrienden en collega’s van wie ze steun verwachten op hun moeilijke reis naar een hernieuwd leven. Het is geen boekje over dood. Het is een boekje over leven, over het emotionele leven van iemand die wordt geconfronteerd met het verlies van een dierbaar iemand.

Prof. Manu Keirse, Hoogleraar Verliesverwerking, merkt op hoe rouwenden overmand raken door gevoelens van eenzaamheid. Er is een versterking van rouw door het alleen staan met het innerlijke verdriet. De collectieve onwennigheid van de buitenwereld tegenover diepe rouw blijft vandaag nog steeds een taboe…en daarbij is moed nodig om dit te doorbreken.

Een gedreven Manu Keirse biedt ons inzichten en handvatten aan. Manu Keirse heeft als rouwdeskundige uit Vlaanderen reeds veel waardevol werk verwezenlijkt in de wereld van verdriet en rouw. Verschillende door hem geschreven boeken met rijke inzichten, worden door velen hoog gewaardeerd. Deze boeiende avondlezing is een gezamenlijk initiatief van de Metgezel in Zingeving en ContourdeTwern uit Oisterwijk.

Vingerafdruk van Verdriet is te zien op maandag 18 maart om 19.30 uur in Tiliander te Oisterwijk.
Entree €10,- voorverkoop en €12,50 aan de deur.
Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333.

Locatie : Tiliander te Oisterwijk

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl