Agenda

Den Haag. Gipsy muziek op St. Barbara
Zaterdag 08 Oktober 2016, 14:00 - 14:45

GIPSY MUZIEK OP ST. BARBARA
Emotionele zigeunermuziek op begraafplaats

Pierre et les OptimistesBuitengewoon mooi Gipsy optreden door muzikaal trio Pierre et les Optimistes o.l.v. van Pierre Emanuel. Opzwepende viool - en accordeonmelodieën vanuit het hart gespeeld. Van vader op zoon, van generatie op generatie; het bespelen van instrumenten werd deze artiesten met de paplepel ingegoten. Geniet mee van dit bijzondere live concert.

Na het optreden bieden wij u graag een drankje aan.

 

 

- Live Gipsy Concert
- Zaterdag 8 oktober 2016
- 14:00-14:45
- Kapel op begraafplaats St. Barbara
- St. Barbaraweg 6, Den Haag
- Vrije toegang, voor jong en oud

Het optreden is onderdeel van het I'M BINCK Festival, wat op 7, 8 en 9 oktober plaats vindt in de Binckhorst op verschillende locaties. Dit jaarlijks eigenzinnige, lokale festival opent de deuren van vele interessante initiatieven en bedrijven uit de Binckhorst voor breed publiek.

Tot de 8e oktober!

Extra informatie
Begraafplaats St. Barbara is een parkachtige, katholieke begraafplaats aan de, met zand verhoogde, St. Barbaraweg. Het is een bijzondere plek voor bezinning waar alle gezindten welkom zijn, een oase van rust in de drukke industriële wijk de Binckhorst. St. Barbara valt onder beheer van de Stichting R.K. Begraafplaatsen. De Stichting biedt bijzondere wandelroutes aan langs markante graven. Daarnaast worden er workshops, lezingen, optredens en gedenkbijeenkomsten georganiseerd.