Agenda

's Graveland. Wandeling na verlies
Zondag 02 Oktober 2016, 10:00

Wandeling na verlies – 2 oktober 2016

Op zondag 2 oktober 2016 organiseren Wendy Pater-Jamin van In de ontmoeting en Miranda van den Eijnden van Artesia een boswandeling na verlies.

De wandeling is bedoeld voor mensen die verlies ervaren na overlijden van dierbare(n). Het doet zichtbaar goed om te kunnen praten over verlies en over hoe een ieder probeert om zijn/haar leven weer te leven. Het lopen in de natuur heeft vaak een helende werking.

Daarnaast kunnen de deelnemers terecht bij Miranda&Wendy met hun verhaal en vragen. Beiden zijn ervaringsdeskundige en werken als verliesbegeleider.

We komen om 10.00 uur bij elkaar bij De Serre van de biologische tuinderij van Land en Boschzigt, Leeuwenlaan 34 (achter huisnummer 22) te ’s Graveland.

wandeling na verlies herfst

Kosten voor deelname zijn € 10,00 (contant).
We wandelen ongeveer een uur.
Na afloop praten en drinken we nog wat in De Serre (kosten zijn voor eigen rekening).

Elke maand verweven we een thema in de wandeling. Deze maand is het thema van de wandeling: Liefde.
Rouw is de achterkant van liefde. Hoe leeft de liefde voor de overledene (nog) in jou? Hoe voel je dat en wanneer? Tijdens deze wandeling geven we hier aandacht aan.
Graag even aanmelden als je mee wilt lopen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel naar 06-46 04 83 72.