Agenda

Oldenzaal. Kleurig glas in gedenkwerk - voorlichting
Van Vrijdag 23 September 2016 -  08:00
Tot Zaterdag 24 September 2016 - 16:00
Contact 0541-533476

Kleurig glas in gedenkwerk - voorlichting
Atelier het Glazen Nest in Oldenzaal is op 23 en 24 september 2016 van 10-16 uur geopend.
BrendaBleijenberg grafsteen voor kind AtelierHetGlazenNest 2016Wie iemand wil gedenken wil dat graag zo persoonlijk mogelijk doen. Ieder mens is immers uniek en heeft een eigen verhaal. Brenda Bleijenberg laat zien wat de vele mogelijkheden zijn voor urnen, glaskunstwerken voor een kleinere hoeveelheid as (mini-urnen) en grafmonumenten in stevig en kleurig glas. U kunt zien welke typen glas er zijn en welke kleuren, en waar men rekening mee moet houden als glas in de buitenlucht wordt geplaatst. Een (kinder)tekening of schilderij kan ook als basis gebruikt worden voor een heel persoonlijk vormgegeven monument of kunstwerk in huis.

Op 23 en 24 september a.s. kunt u tussen 10 en 16 uur zonder afspraak binnenlopen. In het atelier kunt u allerlei voorbeelden zien en fotoboeken van geplaatste monumenten inkijken. Desgewenst kunt u een afspraak te maken voor een persoonlijke oriëntatie.

Atelier Het Glazen Nest is sinds 1999 in Oldenzaal gevestigd, tussen de Noordwal en de Tulpstraat in een ruim 100 jaar oud pand. Gedenkkunstenaar Brenda Bleijenberg maakt al ruim 15 jaar prachtige glazen vlinders, urnen en mini-urnen (asobjecten) en grafmonumenten die hun weg vinden naar families in het hele land – naar hun huis, tuin of begraafplaats. Samen met de familie werkt zij het ontwerp uit, en wie dat wil kan ook meehelpen aan het snijden van het glas. Brenda werkt samen met steenhouwers in het hele land voor het uitvoeren en plaatsen van monumenten op een begraafplaats.

Atelier Het Glazen Nest | Brenda Bleijenberg
www.glazeniers-glaskunst.nl  | www.glazenvlinders.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal