Agenda

Dronten, Uitvaartbeurs Flevoland met als thema ‘Afscheid is Onsterfelijk’
Zaterdag 08 Oktober 2016, 10:00 - 16:00

Uitvaartbeurs FlevolandUitvaartbeurs Flevoland

Uitvaartbeurs Flevoland wordt voor het eerst, met als thema ‘Afscheid is Onsterfelijk’, in De Meerpaal georganiseerd. De Uitvaartbeurs Flevoland is bedoeld om meer inzicht te geven in de vele manieren waarop een afscheid tegenwoordig mogelijk is. Op de beurs kunt u zich laten informeren over allerlei zaken die bij een overlijden geregeld moeten worden of op u afkomen. De beurs is een initiatief van Volatus Uitvaartzorg in samenwerking met StudioTof!.

Diverse standhouders willen op een laagdrempelige manier iedereen kennis laten maken met de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn voor een uitvaart. Zo zijn er bijzondere mogelijkheden te zien, waar u misschien niet eens van weet. Wat dacht u van handgemaakte urnen, grafkisten en lijkwades of rouwvervoer per motor met zijspan? Te veel om op te noemen. Tevens zullen er ook seminars, workshops en demonstraties worden verzorgd tijdens de beurs. Het aanbod van standhouders groeit nog steeds.

Deze levendige uitvaartbeurs vindt zaterdag 8 oktober plaats in De Meerpaal van 10.00 uur tot 16.00 uur en is voor het publiek gratis toegankelijk.

    

Locatie : Dronten, De Meerpaal, De Rede 80, 8251 EX Dronten

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief