Agenda

Heerhugowaard. Liefdevol Leven en Sterven
Van Zaterdag 10 September 2016 -  11:00
Tot Zondag 11 September 2016 - 17:00

Op 10 & 11 september nodigen we jullie graag uit voor de beurs Liefdevol Leven en Sterven in Centrum Baai in Heerhugowaard.
Voor het eerst willen wij preventieve geneeskunde en sterven, uitvaart en rouwen in een beurs bij elkaar brengen. Onze bezoekers zullen bewust levende mensen zijn en daarom zeer geïnteresseerd en gemotiveerd om te komen.

Er is ruim tijd en ruimte voor workshops, lezingen en lichaamswerk. Ook buiten zullen diverse stands staan, welke zeker de aandacht zullen trekken van passerende automobilisten en fietsers op het Westtangent, de doorgangsweg van Heerhugowaard.

Wij hebben voor 2 dagen, zaterdag 10 en zondag 11 september gekozen van 11.00 tot 17.00 uur. Vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur en zaterdag vanaf 9.00 uur is er mogelijkheid tot het het inrichten van de stands.

De prijzen zijn laag gehouden om iedereen de mogelijkheid te geven om aan dit bijzondere evenement deel te nemen. Er is ruimte voor ca. 50 standhouders, dus laat snel weten of je geïnteresseerd bent. Opgave kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gijsje Teunissen en Gabrielle Baaij

Voor meer info kijk ook op: http://www.charonuitvaartbegeleiding.nl/2016/08/02/liefdevol-leven-en-sterven-beurs-10-11-september-2016/
   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief