Agenda

Renkum. Lichtjesavond op begraafplaats Harten
Woensdag 09 December 2015, 08:00 - 17:00

wereldlichtjesdag

Lichtjesavond begraafplaats Harten

Op woensdag 9 december 2015 is er een lichtjesavond op begraafplaats Harten in Renkum. Tijdens deze lichtjesavond kunt u met familie of vrienden herinneringen ophalen en een kaars branden voor een overleden dierbare.

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn, ook als de begrafenis of crematie elders heeft plaats gevonden. Gemeente Renkum organiseert de avond samen met de Renkumse uitvaartondernemer Mijnhart. Wij hebben een programma voor u samengesteld met passende woorden en live muziek in en
rondom de aula op de begraafplaats.

Wilt u dat uw dierbare bij naam wordt genoemd tijdens de dienst in de aula? Dan kunt u dit voor dinsdag 8 december 2015 doorgeven via de telefoon (026) 33 33 029.

Programma

* 18.30 uur: ontvangst op de begraafplaats. U kunt een wens voor uw dierbare opschrijven op een houten ster en deze ophangen. Na de lichtjesavond lijst de gemeente deze wensen in en krijgen ze een plaats in de publieke ruimte van de aula.
* 19.00 uur: aanvang samenzijn aula. Liesbeth ter Els (Aandacht voor een Ieder) begeleidt de avond, met muzikale omlijsting van onder andere de Renkumse muziekvereniging Eendracht.
* 19.45 uur: buitenprogramma en ontsteking van de lichtjes.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een kopje koffie.

   

Locatie Begraafplaats Harten in Renkum