Agenda

Utrecht. PCB Uitvaartzorg viert 80 jarig bestaan
Zaterdag 16 November 2013, 10:00 - 16:00

PCB Donaudreef na renovatie okt 2013

PCB Uitvaartzorg viert 80 jarig bestaan

PCB Uitvaartzorg bestaat 80 jaar. Reden om haar deuren open te zetten voor het publiek. Op 16 november a.s. van 10.00-16.00 uur houdt PCB een Uitvaart inspiratiedag in het gemoderniseerde uitvaartcentrum aan de Donaudreef 25 in Utrecht. PCB geeft rondleidingen door het uitvaartcentrum. Het publiek wordt in de gelegenheid gesteld inspiratie op te doen rondom mogelijkheden van de uitvaart. Men kan een kijkje nemen bij de rouw- Rolls Royce en de milieuvriendelijke loopkoets; ervaren hoe een rieten Fairtrade uitvaartmand en een lijkwade aanvoelen. Een gesprek met een notaris over testament en nalatenschap behoort tot de mogelijkheden. Een steenhouwer toont het ambachtelijk steenhouwen en een glaskunstenaar zal glazen as-sieraden maken. Dit alles wordt omlijst door sfeervolle life muziek en het serveren van biologische hapjes.

PCB Uitvaartzorg werd opgericht in 1933 als vereniging met als doel het verzorgen van uitvaarten die passen bij de wensen van de overledene en nabestaanden. PCB is een kleinschalige organisatie die als coöperatie haar taken zonder winstoogmerk uitvoert. Alle uitvaartverzorgers zijn gediplomeerd. PCB is lid van de branchevereniging BGNU en voert het Keurmerk Uitvaartzorg. Zorg, aandacht, persoonlijke benadering en transparantie voor wat betreft kosten en uitvoering van de uitvaart is de essentie van PCB Uitvaartzorg.

 

Locatie PCB Uitvaartzorg, Donaudreef 25, 3561 EL Utrecht

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief