Agenda

Amsterdam. Allerzielen in het Vondelpark
Zaterdag 02 November 2013, 19:00

Vondelpark allerzielen bloemenboten
Allerzielen in het Vondelpark

De grote vijver in het Vondelpark te Amsterdam, vol met drijvende lichtjes. Een gelegenheid om dierbaren die gemist worden, te herdenken.

Het initiatief voor Allerzielen in het Vondelpark is genomen om op 2 november het herdenken van dierbaren die gemist worden wat zichtbaarder te maken. Zodat iedereen druk fietsend door het Vondelpark, vanuit het werk onderweg naar huis of de kroeg, daar getuige van kan zijn. Een eenvoudig en mooi gebaar, om op een toegankelijke wijze te laten zien hoe verlies onderdeel uitmaakt van het leven. Omdat het zo is en zo lastig kan zijn.
Iedereen is welkom om een brandend lichtje te water te laten, ter nagedachtenis van een bijzonder iemand. En om het leven te vieren. Je bent uitgenodigd als deze gedachte je aanspreekt.

Allerzielen in het Vondelpark start om 19 uur bij de Grote Vijver in het Vondelpark. Ook voor kinderen die hun dierbare(n) willen herdenken, zijn er briefjes om te schrijven en bootjes om te laten drijven.

Van 19 tot 20.30 uur is iedereen welkom. De Grote Vijver is makkelijk te bereiken via de ingang bij de Van Eeghenstraat.
Drijflantaarns, kaarsjes en lucifers zijn beschikbaar. En herfstweer houdt ons niet tegen.

Heel graag tot dan!

 

Locatie Vondelpark. Ingang bij de Van Eeghenstraat te Amsterdam