Met de komst van Astrid zet Yarden Franchise de voortvarende groei uit 2009 verder door en is Astrid de 2de franchisenemer die in 2010 zal starten, zegt Ben Buitelaar.

Jarenlang heeft Astrid gewerkt als account manager op het gebied van buitenreclame. Hetzelfde aantal jaren leeft er bij Astrid de droom om te gaan werken in de uitvaartbranche. Eind 2009 heeft Astrid de stoute schoenen aangetrokken en zich gemeld als stagiaire bij Yarden Uitvaartzorg Amsterdam e.o. Zonder zicht op een baan in de uitvaartwereld is Astrid begonnen aan een zeer uitgebreide stage en volgt bij Docendo de opleiding tot uitvaartverzorgster.

"De combinatie van de omgang met nabestaanden en het regelen van allerlei zaken rondom de uitvaart trekt mij sterk aan vertelt Astrid Wouda. Deze passie gecombineerd met mijn werkervaring in een sales organisatie en als administratief medewerker, was voor mij de drive om te starten als uitvaartondernemer. Door me aan te sluiten bij Yarden kan ik gebruik maken van de know-how die bij Yarden en de franchisenemers beschikbaar is en krijg ondersteuning op diverse gebieden van de bedrijfsvoering. Voor mij dé juiste aanvulling om mijn droom te realiseren."

Ben Buitelaar, Manager Franchise: 'Wij zien Astrid als een prettig en enthousiast mens met veel gevoel voor details en wensen Astrid een succesvolle onderneming toe, waarin zij met passie en toewijding haar bedrijf kan uitbouwen!'

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 30 franchisenemers – voor een compleet landelijke dekking.
Voor meer informatie: www.yarden-franchise.nl

Yarden is een jonge uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl