Hans_Croes_Axent


Hans Croes is benoemd tot algemeen directeur van uitvaartverzekeraar AXENT. AXENT is de vierde uitvaartverzekeraar van Nederland en is ontstaan na de recente overname van AEGON NabestaandenZorg N.V. door de Nederlandse investeringsmaatschappij Egeria. Hans Croes heeft ruime ervaring in de verzekeringswereld, o.a. als Directeur Verzekeringen bij Yarden Uitvaartorganisatie, Lid van de Raad van Bestuur van AXA Verzekeringen en Regiodirecteur Leven bij Delta Lloyd. Na zijn positie als algemeen directeur bij Postkantoren BV keert hij nu terug naar de verzekeringsbranche.

Hans Croes: "De markt voor verzekeraars en intermediaire organisaties verandert ingrijpend, onder meer door nieuwe wetgeving en verhoogde deskundigheidseisen. Bovendien veranderen de wensen van de klant. Mensen kijken nu anders naar verzekeringen. Hierin zie ik grote mogelijkheden voor AXENT. AXENT gaat het anders doen. Met een nieuwe, frisse blik. Wij hebben nu de kans om op solide fundamenten een innovatief bedrijf te bouwen, met een modern en transparant product."

AXENT
AXENT heeft een historie die ruim 160 jaar terug gaat. Met ongeveer € 70 miljoen premie inkomsten per jaar, 2,4 miljoen polissen en ongeveer € 3 miljard verzekerd kapitaal is AXENT nu de vierde uitvaartverzekeraar van Nederland. Het hoofdkantoor van AXENT is gevestigd in Groningen.

    

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl