HIERNAMAIL.....

www.mailfromheaven.nl is een website waar men GRATIS informatie, berichten en foto's kan plaatsen die automatisch per e-mail zullen worden verzonden naar alleen de geselecteerde personen, nadat men er niet meer is. Dit is mede mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking met het overlijdensregister.nl

Mailfromheaven.nl maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier na het overlijden nog berichten te sturen naar bijvoorbeeld vrienden, familie, collega's, kennissen, minnaarsof minnaressen of aan heel Nederland. Niets is gek en alles kan !

Tijdens het leven worden de boodschappen gecodeerd opgeslagen. Deze zullen alleen toegankelijk zijn met een eigen gekozen wachtwoord. Ook de beheerders vanmailfromheaven.nl hebben hier geen toegang toe. Dit om de vertrouwelijkheid vande boodschappen te kunnen waarborgen.

Wel is het mogelijk om tijdens het leven de boodschappen zelf weer te wijzigen of te verwijderen op elk gekozen moment.

Omdat men vaak heel bewust met het leven, vrienden, familie en geliefden bezig is, is er nu een unieke mogelijkheid om zich op het voor iedereen onvermijdbare overlijden voor te bereiden.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl