Opening_Uitvaartcentrum_De_Streek_in_Stede_Broec

Ruim 700 belangstellenden hebben zaterdag jl. de open dag bezocht van het nieuwe Uitvaartcentrum De Streek in Stede Broec. Mensen in heel West-Friesland zijn persoonlijk uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en zijn ontvangen met koffie en gebak. De sfeer was informeel en gezellig. De bezoekers waren alom positief. Het uitvaartcentrum is door velen omschreven als warm, chique en prachtig aansluitend op de woonwijk er omheen.

Gedurende de open dag kon iedereen diverse ruimten van het uitvaartcentrum bekijken. Daarnaast kon men zich bij de verschillende informatiestands laten informeren over de dienstverlening van Uitvaartverzorging WFC, waar Uitvaartcentrum De Streek een voorziening van is. De dag werd omlijst door live muziek.

Uitvaartverzorging WFC is een handelsnaam van PC Hooft Uitvaartverzorging (houder Keurmerk Uitvaartzorg) welke onderdeel is van PC Hooft Groep BV. De PC Hooft Groep, verzekeraar en verzorger van uitvaarten, beheert en exploiteert tevens crematoria, uitvaartcentra en begraafplaatsen.

De PC Hooft Groep is initiatiefnemer van Uitvaart Compact. Bij Uitvaart Compact is de uitvaart teruggebracht tot de essentie, waardoor zij de goedkoopste uitvaart kan aanbieden. Een uitvaart regelen via Uitvaart Compact kan 24 uur, zeven dagen in de week online via uitvaartcompact.nl of telefonisch via 0800 5080.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl