Opening_Uitvaartcentrum_De_Streek_in_Stede_Broec Opening_Waardecheque_Uitvaartcentrum_De_Streek_in_Stede_Broec

Op woensdag 25 november is het nieuwe en eigentijdse Uitvaartcentrum De Streek aan de Thea Beckmanweg 45 in Grootebroek officieel geopend door Burgemeester Henk Eggermont van de gemeente Stede Broec. In zijn openingsspeech memoreerde Eggermont het belang van een moderne faciliteit op dit gebied voor zijn gemeente. "Er is goed over gevoel en sfeer nagedacht bij de bouw van dit prachtige uitvaartcentrum. Het geeft mij persoonlijk een gevoel van heel veel warmte, mijn complimenten aan de architect en aan de PC. Niet alleen voor de regio, maar voor heel West-Friesland is het uitvaartcentrum een mooie, nieuwe aanwinst."

Namens de Stichting Parlan, de organisatie voor Jeugd & Opvoedhulp in de regio Noord-Holland noord, nam de heer Willem Vernooys een waardecheque van € 1500 in ontvangst. Die werd hem overhandigd door René Kaarsemaker, algemeen directeur van de PC Hooft Groep. Het bedrag is specifiek bestemd voor jeugdhulpverlening De Schuilhoeve in Grootebroek.

Uitvaartcentrum De Streek is een nieuwe voorziening die beschikt over een grote aula, een sfeervolle condoleancekamer en twee opbaarkamers. De PC kan hierdoor haar complete service van opbaren, rouwbezoek, uitvaartplechtigheid en condoleance onder één dak en met hoge kwaliteit bieden.

De aula is ruim, maar sfeervol ingericht, heeft grote, ronde banken, comfortabele stoelen en biedt plaats aan ongeveer 70 mensen. Bovendien is deze ruimte voorzien van alle moderne audiovisuele middelen, waardoor de plechtigheid geheel naar eigen wens kan worden ingevuld.

Uitvaartverzorging WFC is een handelsnaam van PC Hooft Uitvaartverzorging (houder Keurmerk Uitvaartzorg) welke onderdeel is van PC Hooft Groep BV. De PC Hooft Groep, verzekeraar en verzorger van uitvaarten, beheert en exploiteert tevens crematoria, uitvaartcentra en begraafplaatsen.

De PC Hooft Groep is initiatiefnemer van Uitvaart Compact. Bij Uitvaart Compact is de uitvaart teruggebracht tot de essentie, waardoor zij de goedkoopste uitvaart kan aanbieden. Een uitvaart regelen via Uitvaart Compact kan 24 uur, zeven dagen in de week online via uitvaartcompact.nl of telefonisch via 0800 5080.

Fotobijschrift 1: Burgemeester Eggermond verklaarde symbolisch met één druk op de knop het nieuwe Uitvaartcentrum De Streek officieel voor geopend.

Fotobijschrift 2: Stichting Parlan ontving uit handen van de directeur van de PC Hooft Groep, dhr. S.J.M. Kaarsemaker, een cheque van € 1500 voor jeugdhulpverlening De Schuilhoeve. Een van de kinderen van De Schuilhoeve nam de cheque dankbaar in ontvangst.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl