Op zaterdag 28 november opent het nieuwe en eigentijdse Uitvaartcentrum De Streek haar deuren voor het publiek. Belangstellenden zijn tussen 10.30 uur en 16.00 uur welkom voor een kopje koffie en een rondleiding door de verschillende ruimten. Tevens kunnen bezoekers zich laten informeren bij de diverse informatiestands over de dienstverlening van PC Hooft Uitvaartverzorging. Uitvaartcentrum De Streek is gevestigd aan de Thea Beckmanweg 45 in Grootebroek.

Uitvaartcentrum De Streek is een nieuwe voorziening die beschikt over een grote aula, een sfeervolle condoleancekamer, twee opbaarkamers en een sleutelkamer. De PC kan hierdoor haar complete service van opbaren, rouwbezoek, uitvaartplechtigheid en condoleance onder één dak en met hoge kwaliteit bieden.

De PC biedt nabestaanden door middel van de sleutelkamer in Uitvaartcentrum De Streek de mogelijkheid om tot de dag van de uitvaart, zonder melding vooraf en op elk gewenst moment, hun dierbare overledene te bezoeken. Hiervoor ontvangen zij een sleutel.

De aula is ruim, maar sfeervol ingericht, heeft grote, ronde banken, comfortabele stoelen en biedt plaats aan ongeveer 70 mensen. Bovendien is deze ruimte voorzien van alle moderne audiovisuele middelen, waardoor de plechtigheid geheel naar eigen wens kan worden ingevuld.

 

Uitvaartverzorging WFC is een handelsnaam van PC Hooft Uitvaartverzorging (houder Keurmerk Uitvaartzorg) welke onderdeel is van PC Hooft Groep BV. De PC Hooft Groep, verzekeraar en verzorger van uitvaarten, beheert en exploiteert tevens crematoria, uitvaartcentra en begraafplaatsen. De PC Hooft Groep is initiatiefnemer van Uitvaart Compact. Bij Uitvaart Compact is de uitvaart teruggebracht tot de essentie, waardoor zij de goedkoopste uitvaart kan aanbieden. Een uitvaart regelen via Uitvaart Compact kan 24 uur, zeven dagen in de week online via uitvaartcompact.nl of telefonisch via 0800 5080.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl