as_in_tuin_ASproject                                  asbus_in_boekenrek_ASproject

Beste,

Met deze brief willen wij u om uw medewerking vragen.

Wij, Sanne Kanters (fotograaf) en Emmely van Mierlo (filmmaker), zijn bezig met het realiseren van het beeldend kunstproject 'AS'. In dit werk maken we middels gefotografeerde beelden en korte interviews zichtbaar hoe mensen hun overledenen gedenken.

Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die op een bijzondere manier de as bewaren en / of een speciale plek hebben waar ze de persoon in ere houden, zoals bijvoorbeeld een altaar.

We maken een foto samen met de urn of het altaar. Ook stellen we een paar korte vragen die we op video vastleggen. De vraag die centraal staat, is een herinnering aan de overleden persoon.

Misschien zou u zelf aan ons project willen deelnemen? Of kent u iemand in uw omgeving die as van een persoon op speciale wijze gedenkt ? Dan horen we dat graag van u.

Voor vragen of meer toelichting over bijvoorbeeld de duur van de opnames en waar we het werk graag willen presenteren kunt u contact met ons opnemen.

Vriendelijke groeten,

Sanne en Emmely

Emmely van Mierlo : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 417 813 74
Sanne Kanters :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 -204 91 399

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl