Almere, 14 september 2009


Wim_Visser_Yarden_franchise
 
Wim Visser start op 1 december 2009 als 11de franchisenemer onder de naam Yarden & Visser Uitvaartzorg De Schelde. De naam 'De Schelde' verwijst naar de twee zeearmen binnen het verzorgingsgebied; de Ooster- en Westerschelde. In samenwerking met collega Simon Slager van Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren heeft Yarden nu dekking in Zeeland.

Tot vier jaar geleden was Wim werkzaam in het bedrijfsleven in technische en commerciële functies. Door ervaringen met overlijden in de familie- en kennissenkring is zijn interesse in de uitvaartbranche ontstaan. Na enige verkenning is Wim vier jaar geleden gestart bij een plaatselijke uitvaartonderneming en is later overgestapt naar een landelijke uitvaartverzorger, waar hij zijn kennis en ervaring diepgaand heeft kunnen uitbouwen.

Wim Visser: ‘Mijn drive is dat ik de nabestaanden op een moeilijk moment kan ondersteunen door een uitvaart perfect en respectvol te verzorgen, die past bij de overledene en aansluit bij hun wensen'.

Ben Buitelaar, Manager Franchise: ‘Wij zien Wim als een prettig mens en wensen Wim een succesvolle onderneming toe, waarin hij met passie en toewijding zijn bedrijf kan uitbouwen!'

Over Yarden
Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen - en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl