kistelarij

Omdat ieder mens een uniek leven heeft gehad proberen we zijn of haar uitvaart ook een persoonlijk karakter te geven. Naast de kisten die uw uitvaartondernemer ter beschikking stelt, zijn er ook alternatieven. De Kistelarij is zo'n alternatief.
Wanneer u een grafkist laat beschilderen kunt u zelf de uitstraling van de kist bepalen en daarmee creëren we samen een unieke kist die past bij uw persoonlijkheid.
Op de website staan ideeën voor een beschilderde kist die u misschien aan zullen spreken. Samen met familie schilderen is ook een optie en kan voor hen een onderdeel van het verwerkingsproces zijn.
Uw tevredenheid staat hoog op onze prioriteitenlijst en we zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen. Een vrijblijvend gesprek bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken hoort daar uiteraard bij. Wanneer u het contact via uw uitvaart ondernemer wil laten lopen, is dat geen probleem.
Ondanks dat de omstandigheden waarin een grafkist uitgezocht moet worden vaak verdrietig zijn, hopen we met deze kisten een beetje troost en een bijdrage aan een persoonlijke uitvaart te kunnen bieden.

Marleen Evita Hemmer
www.kistelarij.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl