Persbericht
Rememberme

Inspiratie opdoen voor een persoonlijke uitvaart, informatie vergaren tijdens creatieve en interactieve workshops, live muziek, lekkere hapjes en drankjes, en het allerbelangrijkste: een frisse en energieke omgeving in de open lucht. Het zou allemaal plaatsvinden op 29 en 30 mei 2021 in de Tuinen van Appeltern. Helaas heeft de gemeente Maas en Waal gisteren vanwege de corona regels besloten het niet door te laten gaan.

Behoefte aan informatie en inspiratie
De behoefte om meer te weten over een persoonlijk afscheid is aan het groeien, dat was goed terug te zien aan de grote belangstelling voor de beurs. De beurs gaat zeker nog plaatsvinden dit jaar en als het aan de organisatie ligt, op korte termijn binnen de gestelde regels. De prachtige locatie van de Tuinen van Appeltern biedt de mogelijkheid om op een veilige manier samen te komen.

Agenda in de gaten houden
De organisatie is druk bezig om een nieuwe datum te prikken om alsnog samen te komen. Tijdens de Funeral Fair van een gezellig sfeertje met veel inspiratie en informatie rondom de uitvaart. Een bezoekje aan de outdoor beurs zal een ieder versteld doen staan. De gedachten dat de uitvaartbranche eng en saai is zal dan worden weggenomen. Op een laagdrempelige manier maakt de bezoeker middels een inspiratietour door de diverse tuinen kennis met de unieke producten en diensten van meer dan 60 bijzondere bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche. De mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart zijn enorm: speechen op de uitvaart door middel van een holografische weergave, een Volvo oldtimer als rouwvervoer, gepersonaliseerde uitvaartkisten, interessante herinneringsproducten en nog veel meer. Een goede reden om de agenda goed in de gaten te houden. Ontdek het binnenkort allemaal tijdens de Funeral Fair.

Voelen, zien en beleven
De Funeral Fair staat in het teken van het leven vieren. Het doel is om de bezoekers tijdens een leuk dagje uit, kennis te laten maken met de mooie en gekleurde kanten van de uitvaart- en rouwbranche. Mensen laten voelen, zien en beleven dat een afscheid iets heel moois kan zijn.

Business Center
Ook voor uitvaartondernemers is de Funeral Fair zeker een bezoekje waard. In de prachtige kas van de Tuinen van Appeltern wordt een Business Center ingericht. Hier kunnen ondernemers elkaar ontmoeten, vakgerichte workshops bijwonen en in contact komen met externe partijen die hen met hun diensten kunnen helpen op het gebied van uitvaart en rouw. Denk hierbij onder andere aan livestream services, uniek rouwvervoer, mooie rouwkaarten en unieke uitvaartkisten en wades.

Het belooft een interessante beurs vol infotainment te worden. Rekening houdend met de RIVM maatregelen en uiteraard de 1,5 meter regel, wordt op deze prachtige locatie gezorgd voor een
“corona-proof” samenkomen. Agenda in de gaten houden voor de nieuwe datum kan hier:
https://appeltern.nl/nl/funeral_fair_festival/

Bel voor meer informatie 010 - 8209753 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of zie
https://www.rememberme.nl/funeralfair/funeral-fair-festival.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief