Persbericht
Funeral Fair Appeltern

Inspiratie opdoen voor je eigen uitvaart, informatie vergaren tijdens creatieve en interactieve workshops, live muziek, lekkere hapjes en drankjes en het allerbelangrijkste: een frisse en energieke omgeving in de open lucht. Het komt allemaal samen tijdens de sfeervolle Funeral Fair dat op 29 en 30 mei 2021 zal plaatsvinden in de Tuinen van Appeltern.

Een dynamisch weekend
Geniet tijdens de Funeral Fair van een gezellig sfeertje met Dj's, artiesten, foodtrucks,inspiratie en informatie rondom de uitvaart. Een bezoekje aan de outdoor beurs zal je helemaal versteld doen staan. De gedachten dat de uitvaartbranche eng en saai is zal in dit dynamische weekend worden weggenomen. Op een laagdrempelige manier maak je middels een inspiratietour door de diverse tuinen kennis met de unieke producten en diensten van meer dan 60 bijzondere bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche. De mogelijkheden voor een uitvaart die bij jou past zijn enorm: speechen op je eigen uitvaart door middel van een holografische weergave, een Volvo oldtimer als rouwvervoer, gepersonaliseerde uitvaartkisten, interessante herinneringsproducten en nog veel meer! Je ontdekt het allemaal tijdens de Funeral Fair.

Voelen, zien en beleven
De Funeral Fair staat in het teken van het leven vieren. Het doel is om de bezoekers tijdens een leuk dagje uit, kennis te laten maken met de mooie en gekleurde kanten van de uitvaart- en rouwbranche. We zullen mensen laten voelen, zien en beleven dat een afscheid iets heel moois kan zijn.

Business Center
Ook voor uitvaartondernemers is de Funeral Fair zeker een bezoekje waard. In de prachtige kas van de Tuinen van Appeltern wordt een Business Center ingericht. Hier kunnen ondernemers elkaar ontmoeten, vakgerichte workshops bijwonen en in contact komen met externe partijen die hen met hun diensten kunnen helpen op het gebied van uitvaart en rouw. Denk hierbij onder andere aan livestream services, uniek rouwvervoer, mooie rouwkaarten en persoonlijke uitvaartkisten en wades..

Het belooft een interessant weekend vol infotainment te worden en aan gezelligheid zal er natuurlijk ook niets ontbreken. Rekening houdend met de RIVM maatregelen en uiteraard de 1,5 meter regel, zorgen wij op deze prachtige locatie voor een “corona-proof” samenkomen.

Tickets voor de Funeral Fair bestel je hier: https://appeltern.nl/nl/funeral_fair_festival/

Voor meer informatie kun je ons bereiken op 010 - 8209753 of mailen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of zie https://www.rememberme.nl/funeralfair/funeral-fair-festival.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief