Persbericht
VTU logo

Met als doel om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen, wordt de vierjaarlijkse VTU Uitvaart Vakbeurs gehouden van dinsdag 22 t/m donderdag 24 september 2020. Net als in 2016 is de locatie de Evenementenhal in Gorinchem. Voor meer informatie is er de speciale website www.uitvaart-vakbeurs.nl. Voor leden van de VTU is de inschrijving inmiddels geopend. Niet-leden kunnen zich vanaf 1 december registreren.

Kennisoverdracht “De VTU Uitvaart Vakbeurs 2020 zal zich, naast netwerken en een gevarieerd aanbod van exposanten, ook nadrukkelijk focussen op kennisoverdracht”, vertelt Frederik de Bonte, VTUbestuurslid én voorzitter van de beurscommissie. “Momenteel zijn we druk bezig met een breed programma van lezingen over actuele en relevante onderwerpen. Het zal voor exposanten ook mogelijk zijn om ruimte te reserveren voor een pitch over hun product en/of dienst.”

VTU Uitvaart Vakbeurs 2020 De VTU Uitvaart Vakbeurs 2020 wordt gehouden op initiatief van de VTU, de Vereniging van Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche; de organisatie ligt bij Easyfairs Evenementenhal. Deelname aan de Uitvaart Vakbeurs staat open voor zowel leden als niet-leden van de VTU. De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon.
Voor meer informatie: www.uitvaartvakbeurs.nl.


Voor meer informatie: VTU: Frederik de Bonte, voorzitter beurscommissie/VTU bestuur: +31642 31 18 08

Easyfairs: Debbie de Bruijn: 0183 – 680 688 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief