graftrommel

Vormgeving van gedenktekens

De laatste jaren is er steeds meer mogelijk op het gebied van vormgeving.  Van standaard grafmonumenten tot door beeldhouwer/kunstenaar ontworpen gedenktekens, de keuze is groot. Ook wordt de opdrachtgever(s) steeds vaker betrokken in het ontwerp en bij de uitvoering daarvan.
Het zelf meedenken en meewerken aan een gedenkteken voor een dierbare overledene kan een positieve bijdrage leveren aan het afscheid en het omgaan met verlies van een dierbare.

Hoe je tot een keuze uit de vele mogelijkheden komt is soms behoorlijk lastig. Niet altijd weet je precies wat je wilt, heb je een beeld van de manier waarop je gevoelens wilt verbeelden. Om een idee te krijgen kun je eens kijken in de betreffende rubrieken van de Uitvaartzorgwijzer.nl.

Steenhouwerijen en begraafplaatsen

Naast een kijkje op de verschillende websites is een bezoek aan de aanbieders van gedenktekens, zoals ateliers en steenhouwerijen een optie. Dat kan op afspraak en op open dagen die georganiseerd worden. Een andere mogelijkheid om inspiratie op te doen is een bezoek aan de nabij gelegen begraafplaats.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief