Persbericht
Lezing euthanasie

Vredehof Uitvaartverzorging bestaat dit jaar 150 jaar. Ter gelegenheid van dit mooie jubileum zal Vredehof het hele jaar door bijzondere activiteiten organiseren, te denken aan lezingen, maatschappelijke activiteiten en de uitgave van enkele bijzondere boekwerkjes.

In het kader van 150 jaar Vredehof organiseert zij op 11 februari, tijdens de Week van de Euthanasie, een lezing met de titel ‘Wat iedereen moet weten over euthanasie’.
Euthanasie staat al vele jaren volop in de belangstelling. Dat geldt zeker sinds de 'Euthanasiewet' van kracht is gegaan, in 2002. Toch zijn er ook veel onduidelijkheden. Wanneer kom je voor euthanasie in aanmerking? Wat is de waarde van een euthanasieverklaring? Wie bepaalt wanneer een patiënt 'ondraaglijk en uitzichtloos' lijdt? En hoe verhoudt euthanasie zich tot die andere behandeling waarover ook regelmatig gesproken wordt: palliatieve sedatie.

De lezing wordt gehouden op maandagavond 11 februari van 19.30 tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur) in Uitvaartcentrum Enschede aan de Weth. Beversstraat 104 en wordt verzorgd door Rob Bruntink. Rob Bruntink is expert op het gebied van het levenseinde. Hij schrijft als journalist al ruim twintig jaar over palliatieve zorg, euthanasie en hospicezorg. Hij werkte onder meer als vrijwilliger in een hospice. Daarnaast heeft hij een eigen communicatiebureau (Bureau MORBidee), dat gericht is op het 'praten over de dood'.

Aanmelden via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Plaatsen zijn beperkt, dus vol is vol.
Meer informatie op www.vredehof.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief