Henry Bergman (AW), Yolinde Hoogendoorn (AW), Joke Spans (UID), Tom Scharis (UAG), stagiair (AW) Karin van Halteren (AW), stagiair (AW), Brian Jansen(AW), Renze Vellema (AW), Geertje Timmermans (UAG), Antoine Fonville (UID)

Uniek branche breed platform
De genoemde bedrijven beheren samen een aantal toonaangevende uitgaven en websites. Hiermee bieden ze informatie voor ondernemers en consumenten die zich voorbereiden op hun eigen afscheid van het leven of de uitvaart van een naaste. “Met deze samenwerking willen we een sterk en branche breed platform vormen. Een netwerk waarin eerlijke, heldere en onafhankelijke voorlichting voor de consument en de ondernemer centraal staat. Dankzij ons online en offline bereik, jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zijn wij met ons nieuwe samenwerkingsverband de mediapartner bij uitstek binnen de zorg- en uitvaartbranche” aldus Antoine Fonville eigenaar van Uitvaart Internet Diensten (UID).

Wat kan, mag en moet rondom het levenseinde
De samenwerking tussen Afscheidswijzer, Uitvaart Internet Diensten en Uitvaartadressengids vormt een uniek platform in de zorg- en uitvaartbranche. Niet alleen voor de consument van belang, maar ook voor bedrijven. Ze bieden een podium aan onder andere gemeenten, bedrijven, (zorg)instellingen en goede doelen. Zo wordt er op heldere en duidelijke wijze getoond wat kan, mag en moet rondom het levenseinde, de uitvaart en het gedenken.

Laatste afscheid uit taboesfeer
De drie bedrijven zijn er samen van overtuigd, dat mensen zich het liefst in persoonlijke sfeer willen oriënteren op het onderwerp. Thuis achter de laptop, op de bank met tablet op schoot of door middel van een gedrukt naslagwerk samen aan de keukentafel. Door deze samenwerking wordt in een ieders behoefte voorzien. Samen willen ze het thema ‘overlijden’ verder uit de taboesfeer halen en het denken over het laatste afscheid stimuleren. Een unieke combinatie van informeren en profileren, zowel in drukwerk als online.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op via (088) 237 24 35 of
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klik hier) of
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de foto van links naar rechts:
Henry Bergman (AW), Yolinde Hoogendoorn (AW), Joke Spans (UID), Tom Scharis (UAG), stagiair Neline (AW) Karin van Halteren (AW), stagiair Joris (AW), Brian Jansen(AW), Renze Vellema (AW), Geertje Timmermans (UAG), Antoine Fonville (UID)


algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief