Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering biedt de flexibiliteit om op ieder gewenst moment zelf te bepalen hoe het verzekerde bedrag uitgekeerd moet worden. Dat kan ook in de vorm van een voorschot om de laatste wensen in vervulling te laten gaan als men terminaal ziek is of om bijvoorbeeld extra zorg in te kopen.

Inspelen op behoefte aan flexibiliteit
Met Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering hoeft de consument niet langer bij het afsluiten van de polis een definitieve keuze te maken voor vergoeding van kosten van de uitvaart, uitkering in geld óf een combinatie. Deze voorkeur is dagelijks online aanpasbaar aan de veranderde wensen of situatie, een leven lang.

Serge Evers, directeur Yarden Uitvaartverzekeringen: ‘Uitvaartwensen veranderen voortdurend. Wil je dat je uitvaartverzekering goed blijft aansluiten op je veranderde eisen en wensen, dan moet de verzekering dagelijks aanpasbaar zijn. Deze behoefte aan flexibiliteit kregen wij terug uit consumentenpanels. Met Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering speelt Yarden in op deze behoefte en biedt de consument hiermee een nieuwe generatie uitvaartverzekeringen. Extra bijzonder is dat we mensen als zij terminaal ziek zijn een voorschot kunnen uitkeren op het verzekerde bedrag. Hiermee kunnen zij in deze moeilijke fase bijvoorbeeld extra zorg inkopen of de laatste wensen in vervulling laten gaan. Dit draagt bij aan een goed afscheid, en dat is belangrijk.’

Extra voordelen
Naast het voordeel van flexibiliteit biedt Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering nog een paar andere voordelen. Kinderen zijn (in plaats van tot 18 jaar) nu gratis meeverzekerd tot 21 jaar. Klanten van Yarden Uitvaartverzekeringen zijn automatisch lid van Yarden Vereniging en hebben zo toegang tot de vele voorlichtings- en bewustwordingsbijeenkomsten en nazorg-activiteiten. Daarnaast komen leden van de vereniging in aanmerking voor 10% Ledenvoordeel wanneer de uitvaart door Yarden Uitvaartzorg wordt uitgevoerd.

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief