“Met ruim driehonderd deelnemers zijn er aanzienlijk méér stands dan in 2012. Ook is de beurs, mede dankzij samenwerkingen met het Duitse FORUM BEFA, de Engelse NFE en het Italiaanse Tan Expo, dit jaar nóg internationaler. Voor bezoekers is dat natuurlijk zeer aantrekkelijk. Nú al - de registratie is pas net opgestart - hebben zich meer dan 3.000 mensen geregistreerd om naar de beurs te komen. Dat is enorm. Ik heb op dit moment nog maar een paar plaatsen voor stands beschikbaar. Met nu al zoveel bezoekers zou ik daar als bedrijf zeker gebruik van maken.”

Fit naar de Toekomst – basketballen voor het goede doel

Het thema van de beurs is ‘Fit naar de Toekomst’. ”Met een prominent Fitplein op de beursvloer gaan wij daar serieus, maar ook ludiek op inspelen”, vertelt Leen van der Heden, secretaris van de VTU en voorzitter van de beurscommissie. “Naast veel vitamine C en een heuse zuurstofbar zijn op het Fitplein deskundigen aanwezig van Kenneth Smith, Offex projectinrichters, Hesselink koffie, Gastvrijheid in bedrijf en Stoelmassage Nederland die bezoekers tijdens een speeddate één op één op hun fitheid kunnen coachen. Bezoekers kunnen op ons plein ook basketballen voor het goede doel. Iedereen kan meedoen. De winnaar ontvangt met het geld dat wordt opgehaald én dat wordt aangevuld met een bedrag van de VTU een cheque die hij in overleg zelf mag uitreiken aan het goede doel van zijn/haar keuze.”

Gratis toegang en registratie
Uitvaart Vakbeurs 2016 wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs is gratis toegankelijk voor professionals mits zij zich registreren. Via www.evenementenhal.nl/uitvaart-go is dat snel gebeurd. Binnen enkele stappen vragen bezoekers de gratis kaart aan die zij vervolgens per email ontvangen.

Adres en openingstijden
Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
* woensdag 28 september 2016 : 10.00 – 21.00 uur
* donderdag 29 september 2016 : 10.00 – 21.00 uur
*  vrijdag 30 september 2016 : 10.00 – 18.00 uur

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief