‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Yarden Uitvaartfaciliteiten een topper!’

Een goed afscheid helpt je verder. Dat is de drijfveer achter Yarden, afscheidsspecialist met een groot aantal uitvaartcentra, crematoria, begraafplaatsen en professionele uitvaartverzorgers . De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Yarden een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Yarden, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.’

Onbetwiste marktleider

Yarden heeft veel onderzoek gedaan naar de beleving rondom de dood en de verwerking ervan. Behalve de uitvaartbegeleiding zijn ook de locaties en faciliteiten van het bedrijf hierop ingericht. ‘De zintuigbeleving is zeer hoog, evenals de ambities van Yarden, namelijk de perfecte uitvaart verzorgen en de nabestaanden een mooi afscheid bieden’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Alle aspecten van dienstverlening komen daarbij aan bod: de catering, beeld en geluid, de totale ambiance, de zorgvuldigheid. Het klinkt misschien vreemd, maar de uitvaart moet een top-event zijn voor de nabestaanden. Op alle vlakken probeert Yarden te excelleren. De organisatie mag zich dan ook de onbetwiste marktleider in Nederland noemen.’

Luisteren naar de klant Sinds juli 2013 bezit Yarden de Gouden Oor Erkenning. Deze certificering is een bewijs dat Yarden echt luistert naar haar klanten en effectief handelt op basis van hun feedback. De organisatie ziet klachten als een bron voor continue verbetering en vernieuwing van haar eigen processen.

Innovatie Een afscheid dat recht doet aan de persoonlijke wensen, helpt nabestaanden bij het rouwproces. Het is daarom belangrijk dat mensen in Nederland, naast begraven en cremeren, meer keuzevrijheid voor de uitvaart krijgen. De nieuwe uitvaartmethode resomeren (of biocremeren) geldt als een volwassen, eerbiedig en duurzaam alternatief. Het lichaam van de overledene wordt in water en loogzout onder hoge temperatuur en luchtdruk afgebroken. Draagvlakonderzoek toont aan dat 83% van de inwoners van Nederland vindt dat iedereen vrij moet zijn om te kiezen tussen verschillende uitvaartmethoden, inclusief resomeren. Yarden maakt zich hard voor een wetswijziging die deze innovatieve uitvaartvorm mogelijk maakt.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met eigen televisieprogramma’s als Succesvol Nederland en De Succesfactor en kent een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van de company pride en reputatie van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma Succesvol Nederland waarin de de genomineerde wordt getoond, is gestart in januari.genomineerde wordt getoond, is gestart in januari.

     

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief