Daarom heeft Stichting R.K. Begraafplaatsen opdracht gegeven aan Hoogendoorn Bouw beide ruimtes grondig te renoveren op de begraafplaats. De verbouwing leidt tot eigentijdse nieuwe ruimtes, waaronder een 24-uurs rouwkamer waar families dag en nacht terecht kunnen bij hun dierbare overledene.

Na oplevering is er een moderne en compleet vernieuwde condoleanceruimte en 24-uurs rouwkamer op St. Barbara te vinden. Begraafplaats St. Barbara voorziet door deze grootschalige verbouwing in de wensen van uitvaartondernemers, families en bezoekers. Wij kijken allen uit naar een prachtig eindresultaat. Updates vindt u op de website.

Begraafplaats St. Barbara is een parkachtige, katholieke begraafplaats aan de, met zand verhoogde, St. Barbaraweg. Het is een bijzondere plek voor bezinning, een oase van rust in de drukke industriële wijk de Binckhorst.
St. Barbara valt onder beheer van de Stichting R.K. Begraafplaatsen te ’s Gravenhage. Deze Stichting beheert tevens de monumentale begraafplaats op de Kerkhoflaan 10, St. Petrus Banden, te Den Haag. De Stichting zet zich in voor het creëren van unieke, laagdrempelige begraafplaatsen. Vanuit die doelstelling organiseert de Stichting het hele jaar door rondleidingen, er is een bijzondere wandelroute langs markante graven beschikbaar. Daarnaast worden er workshops, lezingen, optredens en gedenkbijeenkomsten georganiseerd.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief