Iedereen is van 10.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom bij Yarden Crematorium Slingerbos, Slingerboslaan 15 in Ede.

Wat gebeurt er?
Uw bezoek aan de Infomarkt Afscheid en Uitvaart voert u langs een 30-tal bedrijven en instanties die een connectie met afscheid, uitvaart en rouwverwerking te maken hebben. Buiten zijn o.a. de uitvaartbus, een rouw-vip bus en een rouwkoets en het wagenpark van Yarden & de Ruiter Uitvaartzorg te bezichtigen. Er worden grote verstrooiingsballonnen opgelaten waarmee as verstrooid kan worden.

Ook wordt u van informatie voorzien over o.a. Hospices Bennekom en Veenendaal, het Toon Hermanshuis in Ede, Natuurbegraafplaats Heidepol, diverse kisten, urnen, grafmonumenten, vingerafdruk- en as- sieraden, rouwfotografie en nog veel meer. In de belangstellendenruimte staan de medewerkers van Yarden & de Ruiter Uitvaartzorg, Verzekeringen, Yarden Vereniging en het Crematorium Slingerbos u persoonlijk te woord voor al uw vragen.
Er is live muziek in de aula, er zijn rondleidingen door de ovenruimte. Om 13.00 uur is er Remembrance Concert ter nagedachtenis aan overleden dierbaren, met een bijzonder optreden van Anita Meyer om 13.30 uur. Belangstellenden kunnen een hartje met naam ophangen in de herinneringsboom. Deze boom wordt geplant tijdens de boomplantdag van Natuurmonumenten in natuurgebied De Ramenberg (West-Veluwe).

Meer informatie over het gehele programma vindt u op www.yarden-deruiter.nl

U bent op deze Open Dag van harte welkom.

De toegang is gratis.

 

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief