Onder dagvoorzitterschap van BGNU-voorzitter Paul Koeslag zullen de sprekers het thema vanuit verschillende invalshoeken behandelen.

Trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar presenteert onder de titel Shift happens op een boeiende en inspirerende wijze de trends en ontwikkelingen met impact op ons leven en werk. Volgens Ruud transformeert de wereld naar een volgende fase in onze beschaving , waar de focus niet langer op welvaart maar op welzijn ligt.
Welke kansen en bedreigingen ziet Veltenaar in een samenleving die meer zelfredzaam moet worden en die steeds transparanter wordt? En wat is de invloed van sociale media in de mobiele samenleving?
Wat zijn de gevolgen voor de uitvaartbranche?
Shift Happens is een zeer boeiende en vooral inspirerende multimediale presentatie die uitvaartondernemers en uitvaartleiders zal prikkelen en stimuleren om nog meer het verschil te maken door meer waarde te creƫren.

Daarna zal Kaj Morel, lector Identiteitsmarketing aan de Saxion Hogeschool en medeoprichter van de Betekenisfabriek op een inspirerende manier ingaan de vraag Uitvaartorganisaties van betekenis: Welk verschil wil je maken en wat is dat waard?

Tenslotte zal Tijs Rotmans, Managing Partner van de Pricing Company, enkele innovatieve prijsstrategieƫn voor de uitvaartbranche presenteren en aangeven hoe je die communiceert met de klant.

Voor meer informatie en inschrijven: Nationaal Uitvaartcongres 2013

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief