Vanaf 4 november is de Uitvaartwinkel op werkdagen open van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

̏ Door het groeiend aantal uitvaarten en het toetreden van Yvonne Struijck-Wilke (50)
- voorheen zelfstandig uitvaartverzorgster en manager bij een landelijke uitvaartonderneming - wordt een verhuizing naar een kantoorpand wenselijk ̋ , aldus Kars Velting (36), uitvaartverzorger en met Gerrie Schievink (43) oprichter.

Naast het kantoor, is er ruimte voor een persoonlijk gesprek over alle aspecten van een uitvaart. ̏ De dood is een moeilijk bespreekbaar onderwerp en daarom zijn veel zaken rondom de uitvaart onbekend ̋ , zegt Yvonne. ̏ Daarom kwamen wij met het idee om Uitvaartwinkel Westerkwartier in het leven te roepen. Een informatiepunt waar men, onder het genot van een kopje koffie aan de leestafel, alles kan vinden wat te maken heeft met overlijden. Van boeken tot condoleancekaartjes, van urnen en assieraden tot het vastleggen van de laatste wensen. Informatie over te regelen zaken na de uitvaart of gewoon komen praten over het verlies. Wij staan voor iedereen klaar".

Ook voor het bespreken en inventariseren van de afgesloten uitvaartverzekeringen kan men terecht bij de Uitvaartwinkel. Gerrie is ook gecertificeerd financieel adviseur. Door zijn jarenlange ervaring in de financiële branche, kent hij de soorten uitvaartverzekeringen dan ook als geen ander. ̏ In de praktijk blijkt maar al te vaak dat de afgesloten verzekeringen niet aansluiten bij de wensen die men heeft, en dat na afloop vaak een forse aanvullende nota volgt. Betreurenswaardig en veelal te voorkomen door dit voortijdig te laten checken en actie te ondernemen. Een polischeck en verwijzing naar uw verzekeraar of tussenpersoon die wij kosteloos aanbieden, ̋ aldus Gerrie, want zelf bemiddelen doet de uitvaartonderneming niet.

Samen vorm geven aan het afscheid
Uitvaartzorg Westerkwartier onderscheidt zich onder meer door intensieve en professionele begeleiding, transparante manier van werken en betrokkenheid bij de uitvaart. ̏ Persoonlijke en échte aandacht, vanaf de voorbespreking tot en met de nazorg, dat is wat wij vanaf de start zijn gaan bieden. ̋ Uitvaartzorg Westerkwartier verzorgt uitvaarten voor iedereen: traditioneel, kerkelijk of geheel in een eigen stijl met persoonlijke rituelen. ̏ Dus ongeacht of en hoe men verzekerd of lid is, iedereen kan 24 uur per dag een beroep op ons doen. ̋ Het werkgebied omvat de gemeenten Leek, Grootegast, Marum, Zuidhorn en Noordenveld.

    

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief