Excellente prestaties
Eerdere winnaars van de Distinguished Alumni Award worden gekenmerkt door de bijzondere prestaties op zakelijk en/of maatschappelijk terrein. Ze representeren de waarden van de RSM: Leiderschap, openheid, flexibiliteit en/of verscheidenheid. Dat geldt ook voor het werk van Martin Kersbergen (43), manager Corporate communicatie bij coöperatie DELA. Recent werd de campagne 'Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan' onder zijn verantwoordelijkheid bekroond met bijna alle Nederlandse reclameprijzen. Bovendien kreeg de campagne internationale erkenning met het winnen van de Cannes Lions Grand Prix voor beste geïntegreerde campagne.

Ambitie en doorzettingsvermogen
In zijn 'acceptance speech' voor de Distinguished Alumni Award bedankt Martin nadrukkelijk zijn vader: "Succes is van grote waarde voor mijn familie en voor coöperatie DELA. Mijn jong overleden vader is altijd mijn voorbeeld geweest. Hij inspireerde me om mijn ambitie te volgen, talenten te ontwikkelen en altijd door te zetten. Ook wanneer het moeilijk wordt."
In 2009 won Martin de Award for Excellence in Corporate Communication voor zijn afstudeerscriptie aan de Master of Science in Corporate Communication. Hoogleraar dr. Cees van Riel: "Vanuit zijn oprechte interesse in het vakgebied van Corporate communicatie is Martin in staat de laatste academische ontwikkelingen direct in de praktijk toe te passen bij coöperatie DELA. En met veel succes. Ik feliciteer hem dan ook van harte met deze terechte erkenning door de RSM."

Verbondenheid tussen generaties
Het recente succes is geen gelukstreffer maar gebaseerd op een sterke en consistent uitgevoerde visie. Algemeen directeur Edzo Doeve: "Mede dankzij Martin's vakmanschap en harde werken dragen we het gedachtegoed 'voor elkaar' sinds 2006 op een inspirerende manier uit. De (financiële) wereld is veranderd. Het vertrouwen ligt al enkele jaren op een laag niveau en cynisme en verharding kenmerken in toenemende mate het gevoel in onze samenleving. DELA laat zien dat het ook anders kan. Dat verbondenheid tussen mensen en generaties er toe doet."

DELA
Over coöperatie
DELA
Zo'n 150 vestigingen, 2.100 medewerkers, 41.000 uitvaarten per jaar en 3,7 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 76 jaar tegen een eerlijke prijs met begrafenis, crematie, repatriëring, opvang, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA's ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een 'Great Place to Work', heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland.

    

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief