hamer en sikkel cpn Communisme
Het symbool van het communisme bestaat uit de hamer en sikkel. De hamer staat voor de arbeider en de sikkel voor de boer. De sikkel is tevens het symbool van de griekse god Kronos, god van de vruchtbaarheid.

 


legerdesheils Leger des Heils
In de cirkel staat een kruis dat gedragen wordt door Christus, in de randvan de cirkel staat: bloed en vuur. De cirkel zelf wordt omgeven door vurige tongen.

 


marinier Marine
De kroon wordt gedragen door een cirkel die gemaakt is van het touw dat eronder ligt. Het figuur in de cirkel draagt een staf en een schild. In het 'lint' onder het wapen staat: "Qua patet orbis' (zo wijd de wereld strekt).

 


vrijmetselaars Vrijmetselaars
Het symbool van de vrijmetselaars word veelal alleen weergegeven d.m.v. het afbeelden van de winkelhaak en de passer. Deze twee gereedschappen zijn maatgevend (naast de waterpas, schietlood en lineaal). Ze leren de vrijmetselaar "haaks te werken" en evenwichtig door het leven te gaan. 


 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief